dilluns, 14 de maig del 2012

Tenim un nou compte bancari

L'Adsaps obre un nou compte bancari i inicia la publicació d'un blog per ser més transparents

La nova junta de l'Associació d'Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí (Adsaps) ha obert un nou compte bancari per tal de poder rebre tot tipus de donacions altruistes, així com per gestionar els comptes de l'entitat de forma més acurada i transparent. 


Les dades d'aquest compte són les següents: 

Associació amics poble Sahrauí 
ANDBANC Oficina Prada Ramon 
IBAN: AD05 0001 0000 4109 8810 0100

D'altra banda, amb la col·laboració dels socis de l'Adsaps hem encetat la publicació d'un blog a Internet on volem informar sobre les accions que es duguin a terme des de l'associació, penjar la informació relativa als projectes que desenvolupem i fomentar l'intercanvi d'opinions i d'experiències entre totes les persones sensibilitzades amb la causa sahrauí. El podeu consultar a
saharaandorra.blogspot.com 

Properament també inclourem al blog un apartat de microdonacions per facilitar la col·laboració de tothom. 

Volem animar a tothom a conèixer i participar en les activitats de l'Adsaps per seguir endavant amb el projecte Vacances en Pau, a través del qual una vintena de nens venen a passar l'estiu al Principat per passar les revisions mèdiques i conviure amb les famílies del país. 

Per últim, us informem que d'ara en endavant l'adreça de correu oficial de l'Adsaps és adsapsandorra@gmail.com des d'on comunicarem totes les notícies de l'associació i volem rebre qualsevol tipus de suggeriment i/o aportació.

Andorra la Vella, 14 de maig del 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada