dimarts, 8 de maig del 2012

Comunicat en relació al projecte 'Vacances en pau'

Des de ADSAPS i en relació al projecte “vacances en pau” que consisteix des de fa uns anys en acollir nens sahrauís que habiten en règim de refugiats a Algèria, ens veiem en l’obligació de comunicar als nostres membres associats i a les famílies d’acollida que en data 24 d’abril de 2012 es va haver de formular una denúncia davant del servei de policia en constatar irregularitats en la gestió dels comptes de l’associació.

En primer lloc, i en tant que Junta Directiva, hem de condemnar dita actuació per quant els comptes de l’associació es composaven dels ingressos de les quotes d’associats i de les subvencions de Comú fins l’any 2010.

En segon lloc, desitgem una solució ràpida per part de la justícia vist que els perjudicats en aquesta situació, són els vint-i-cinc nens acollits en el nostre país i que les famílies i ells esperen cada any amb un gran desig.

I finalment aclarir que les famílies d’acollida són elles, les que és fan càrrec de les despeses i del manteniment dels infants, de portar-los de vacances, de que gaudeixin d’una convivència i d’un enriquiment cultural d’un altre país, com és el nostre.

Agrair al Ministeri de Justícia i interior, al Ministeri de Salut, Benestar i Família i als Comuns de les diferents parròquies la col·laboració en aquest projecte que afavoreix l’intercanvi cultural, polític, econòmic i social entre el poble Sahrauí i Andorra i que òbviament, cal no oblidar que s’ha de continuar.

Escaldes-Engordany, 6 de maig del 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada