dimecres, 16 de maig del 2012

Cita cultural - solidària a Sant Julià




Els dies 17 i 18 de maig tenim una cita cultural-solidària amb la Companyia És Grata


La Companyia És Grata representa l’obra l’Inspector a l’Auditori Claror de Sant Julià de Lòria a les 22:00 hores. Aquest grup teatral s’ha sensibilitzat amb l’Associació d’Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí i ha decidit destinar part de la recaptació que recullin amb aquesta obra a Adsaps per poder contribuir a donar seguiment al programa de cooperació Vacances en Pau.


L’obra “Inspector” tracta la història d’ un inspector que ve a fer una visita d’incògnit a Sant Julià de Lòria. Mentrestant, el cònsol s’afanya a netejar la ciutat, la policia local i la resta d’autoritats miren d’amagar totes les evidències dels seus xantatges, i tots plegats preparen un escenari idíl·lic per rebre el delegat del Govern. Mentrestant, Jean François Delacroix, un tarambana, jugador i estafador, arriba amb el seu servei, de París, i la gent del poble creu que és el temut inspector. Evidentment, tot desemboca en un seguit de situacions inversemblants i desmesurades.


Una diversió assegurada a la que no podem faltar. Recorda demà i divendres vinent a les 22:00 hores hem d’acudir tots i totes a veure aquesta obra teatral. Quan més serem més es recaptarà. Les entrades tenen un cost de 10 euros i es poden comprar al telèfon 376 744 044 o al mateix Centre Cultural i de Congressos Lauredià


Des d’aquí volem mostrar el nostre agraïment a la Companyia És Grata i als patrocinadors de l'obra per apostar pel programa Vacances en Pau i col·laborar amb la causa sahrauí.  


Moltíssimes Gràcies!


Adsaps

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada