diumenge, 1 de juliol de 2012

Pagament del 50% dels vols


L'Associació d'Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí d'Andorra (Adsaps) ha fet efectiu el pagament de 4.600€ per a sufragar el cost dels vols dels catorze nens que arribaran al Principat la setmana vinent per passar les seves vacances. Aquest ingrés suposa liquidar al voltant del 50% d'aquest concepte, de manera que l'associació seguirà organitzant activitats i fent difusió del projecte Vacances en pau per donar-hi la continuïtat que es mereix.
En referència a l'import, informem que aquest correspon als 3.000€ obtinguts a través de la representació de l'obra L'inspector de la Companyia és Grata, 1.000 € de la Fundació Josep Antón Cerqueda i la resta prové de la botifarrada organitzada el passat 2 de juny i de donacions particulars.
L'arribada dels catorze nens que enguany participen al projecte Vacances en pau és imminent i està prevista per al dia 6 de juliol. Tan aviat com tinguem més dades sobre aquesta arribada i els actes de benvinguda dels infants us farem arribar la informació.
D'altra banda, estem treballant en l'organització de diverses activitats i esdeveniments per aconseguir el finançament per sufragar la totalitat dels vols i assegurar la viabilitat del projecte per als propers anys. De moment, aquells que passin per la Festa Major de la Massana poden col·laborar amb l’Adsaps i el projecte Vacances en pau fent un donatiu a la guardiola que hi haurà instal·lada, gràcies a la comissió de festes.
Així mateix, recordem en aquest bloc us podeu descarregar tant els fulls per fer- se soci de l'associació, a l'apartat Col·labora, com el número del compte de banc en el que es poden fer donacions altruistes:
ANDBANC
Oficina Prada Ramon
IBAN: AD05 0001 0000 4109 8810 0100

Per últim, volem agrair la col·laboració de totes les persones que, d'una manera o altra, s'han implicat i s'estan implicant en el projecte. Els Ministeris, Comuns, La Companyia és Grata, Autobusos Nadal, la Fundació Privada Josep Antón Cerqueda, el restaurant el Rebost del Padrí, Seriprint, Josep M. Frases, Guillem Pons, el Laboratori Pasteur, els metges i especialistes voluntaris, les famílies acollidores i altres que de forma incondicional ens donen suport per tirar endavant el projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada