divendres, 26 d’abril del 2013

El BC River Andorra, solidari amb els nens del Sàhara



El Bàsquet Club River Andorra ha volgut mostrar la seva solidaritat amb el poble sahrauí i, sobretot, amb els nens que estiu rere estiu venen a passar les seves vacances des del desert al Principat. 

Així, seguint amb les seves accions solidàries i per aquest dos primers partits de play-off davant el Leyma Bàsquet Corunya col·laborarà amb l’Associació d’Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí, ADSAPS.

Als dos partits dels play-off d’aquesta setmana, per divendres, 26 d’abril i diumenge 28 d’abril, ADSAPS tindrà un estand en el pavelló durant els partits per donar a conèixer el projecte Vacances en Pau, gràcies al qual una quinzena de nens sahrauís venen cada estiu al Principat.

El BC River Andorra col·labora així en aquesta causa solidària que pretén que els infants puguin venir a Andorra i no s'hagin de quedar al desert suportant els més de 40 graus que fa a l'estiu. 


Com sabeu, no es tracta només d'un viatge per fugir de les dures condicions del Sàhara i per passar les revisions mèdiques que als camps de refugiats no poden tenir, sinó que es tracta d'un intercanvi cultural en el què els nens sahrauis i els d'Andorra coneixen les seves tradicions i costums i descobreixen diferents maneres de viure.

Participa i col·labora per a que el projecte Vacances en Pau tingui continuïtat. Els nens sahrauis s’ho mereixen.


Vine'ns a veure aquest divendres i diumenge al pavelló i sigues solidari amb els nens del Sàhara!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada